Taxi Wassenaar Schiphol

Taxi van Wassenaar naar Schiphol

Een taxi duur? Niet bij Taxivervoer Haaglanden! Wij hanteren scherpe prijzen voor zowel de particuliere- als de zakelijke markt. Wij zijn een begrip geworden in Den Haag en omstreken. Wanneer men het heeft over het bestellen van een taxi komt men meestal uit bij ons, Taxivervoer Haaglanden, of ook soms bekend als ‘Haagse Taxi Centrale’. Ons product werkt, wij werken met luxe taxi’s die van alle gemakken zijn voorzien, en wij werken alleen met de beste chauffeurs. Waarom zijn wij uitgegroeid tot zo een gerenommeerd taxi bedrijf, waarom komen de klanten steeds terug bij ons?

Schiphol taxi Wassenaar

• Voor bestemmingen buiten Den Haag, hanteren wij vaste tarieven, dit is wel zo overzichtelijk, en voorkomt vervelende verrassingen, wat betreft de prijs van de rit.

• U kunt uw taxirit van Wassenaar naar Schiphol online plannen, boeken, en ook betalen. Je kunt betalen met een creditcard, via Ideal of via Paypal.

• Al onze chauffeurs zijn prima opgeleid, zijn professioneel, en zijn in het bezit van uitstekende sociale vaardigheden. Daarnaast hebben zij ook geen gebrek aan ervaring.

• Al onze auto’s zijn schoon en in prima conditie.

• De medewerkers op de taxicentrale staan u altijd vriendelijk te woord en zijn zeer klantvriendelijk. Zij kunnen u helpen met het plannen van uw reis.

• Wij zijn 24/7 bereikbaar, weer of geen weer, elke dag van het jaar.

• Het reizen met een taxi is veel gemakkelijker en veel meer ontspannend dan het reizen met de eigen auto of het openbaar vervoer, en onze prijzen zijn heel voordelig. Een taxi bestellen is echt een uitkomst, wanneer er geen openbaar vervoer beschikbaar is, en wanneer je niet de beschikking hebt over een eigen auto.

• Punctueel, wij zullen er voor zorgen dat we altijd op het afgesproken tijdstip voor u klaarstaan, om u naar uw bestemming te brengen. Wij zijn nooit te laat.

• Klanttevredenheid staat bij ons altijd centraal, we zijn dan ook pas tevreden als u dat ook bent.

• Al onze medewerkers zijn goed getraind, en beschikken over alle vaardigheden die nodig zijn om u correct te woord te staan.

Taxi Wassenaar Schiphol

Welke tarieven hanteren jullie? Vaste tarieven buiten Den Haag

Hieronder een aantal voorbeelden van onze vaste tarieven.

  1. Taxi Wassenaar naar Schiphol: 80 Euro
  2. Taxi Schiphol naar Wassenaar: 85 Euro
  3. Taxi Schiphol naar Den Haag: 85 Euro

Dit zijn een paar voorbeelden. Een taxi bestellen in Den Haag, een goedkope taxi van Schiphol naar Den Haag, een taxi van Den Haag naar Amsterdam, of een taxi van Den Haag naar Schiphol. En vanuit Wassenaar naar Schiphol, het is allemaal mogelijk, en zelf te plannen op onze website, www.taxivervoerhaaglanden.nl

Metertarieven binnen Den Haag:

Voor 1 tot maximaal 4 personen:

  • Maximum starttarief: 3,60 Euro
  • Maximum kilometertarief: 2,60 Euro
  • Maximum tijdtarief/minuut 0,41 Euro

5 tot maximaal 8 personen:

  • Maximum starttarief: 7,33 Euro
  • Maximum kilometertarief: 3,34 Euro
  • Maximum tijdtarief/minuut 0,49 Euro


Hoe kan ik een taxirit online boeken?

U kunt een taxirit boeken via deze website www.taxivervoerhaaglanden.nl. Klik op de button “Boek nu online” of de button “Boek een taxi”. In beide gevallen kom je dan terecht op een invulformulier. Op dit formulier kun je invullen waar onze taxi u kan komen oppikken, en wat de bestemming is waar we u naar toe moeten brengen, tevens dient u de datum en het tijdstip in te voeren waarop u wilt worden opgehaald. de plaats van bestemming in te vullen.
Verder dient u ook aan te geven voor hoeveel personen u de taxirit wilt bestellen, en of u wilt reizen met een auto, bus, of stationwagen. En als laatste dient u nog even in te vullen hoe u de betaling wilt verrichten.
Wanneer u dan vervolgens klikt op “bereken prijs”, zult u direct zien wat de rit u gaat kosten, en dat is wel zo handig, zo weet u direct waar u aan toe bent.
Op het formulier dient u als laatste stap, uw (bedrijfs)naam in te vullen, plus uw telefoonnummer en email adres. Eventueel kunt u ook nog een opmerking kwijt. Daarna kun u dan overgaan tot het reserveren van de rit.
Mocht u binnen een uur geen bevestiging hebben ontvangen van uw boeking, neem dan alstublieft contact op met onze meldkamer via het nummer 070 2042212.
Voor ritten van de regio Den Haag naar Schiphol Airport en Rotterdam The Hague Airport, en van Schiphol Airport en Rotterdam The Hague Airport terug naar de regio Den Haag, hanteren wij vaste tarieven. Ook voor overige bestemmingen buiten de regio Den Haag bieden wij vaste prijzen. Deze vaste prijzen zorgen ervoor dat er geen misverstanden zullen ontstaan over de prijs. U weet direct waar u aan toe bent.

Zakelijk vervoer

Zakelijk vervoer is een van onze speerpunten, en krijgt onze volledige aandacht. Wij zijn hier heel erg goed in, en bieden u een compleet modern pakket aan. Wat kun je van ons verwachten op het gebied van zakelijk vervoer?
Dit pakket voor zakelijke gebruikers omvat onder andere het taxivervoer van gasten, directieleden en Vips van onze zakelijke klanten. Het Vip vervoer is onze meest luxueuze versie van taxi vervoer.
Bij zakelijk taxivervoer wordt de chauffeur van te voren up to date gebracht over de wensen van de klant. Wanneer onze chauffeurs een zakelijke klant ophalen, zal er geen dakbord op de taxi zitten, dit is wel zo prettig.
Voor zakelijke taxivervoer gelden andere tarieven. Voor meer informatie hierover willen we u verzoeken om contact op te nemen met onze administratie, zij kunnen u voorzien van een op maat gemaakte offerte.
Bij regelmatig gebruik maken van onze taxi diensten, is het mogelijk om op rekening te rijden. Er is ook een mogelijkheid om contractueel vervoer aan te vragen, of het verkrijgen van aanzienlijke kortingen. Hoe u hiervoor in aanmerking komt, kunt u bespreken met een van onze medewerkers van de administratie.

Hotel Taxi service

Onze kostenefficiënte Hotel Taxi-service biedt een handige oplossing voor gasten die een hotel hebben geboekt in de Haaglanden regio. Ongeacht of u een particuliere reiziger bent of een zakelijke professional, deze service staat tot uw beschikking.

Of het nu gaat om het vroeg halen van een vlucht of het arriveren midden in de nacht, openbaar vervoer is niet altijd een haalbare optie. Wij zorgen ervoor dat u comfortabel wordt opgehaald vanaf de luchthaven en met stijl naar uw hotel wordt vervoerd. Dit kan 24/7, op elke dag van het jaar. Onze diensten omvatten het ophalen en brengen van zowel individuele reizigers als zakenpartners naar diverse luchthavens, waaronder Schiphol, Rotterdam The Hague Airport, Eindhoven Airport en Brussels Airport.

Tot slot

Wij van Taxivervoer Haaglanden, hopen dat u klant van ons zult worden. Wij hebben een mooi pakket aan services en diensten, voor zowel de particuliere, als de zakelijke markt. Ons personeel is uitermate kundig, wij zijn punctueel, en rijden met de beste auto’s en chauffeurs. Wellicht tot ziens!

nl_NLDutch