Taxi Den Haag naar Schiphol

Taxi Den Haag Schiphol

Het gebruik van een taxi in Den Haag heeft vele voordelen, zowel voor de particuliere als de zakelijke reiziger. In deze tekst geef ik een summiere opsomming van de dienstverlening die u van de Haagse taxi centrale kan verwachten.

Schiphol taxi Den Haag

Bent u iemand die regelmatig trips naar het buitenland maakt en daarvoor naar en van Schiphol moet reizen? U reist waarschijnlijk liever niet met de eigen auto. De auto parkeren op Schiphol is namelijk behoorlijk duur. Maar ook het drukke verkeer op de snelwegen rondom Schiphol kan u of degene die u wegbrengt behoorlijke stress bezorgen. Op die wijze begint u niet echt ontspannen aan uw reis.

Het openbaar vervoer dan? Zeulen met een of meerdere koffers en hopen dat u een zitplaats bemachtigd in trein, metro of bus… Ook dat is niet echt relaxed te noemen. Met een taxi van Schiphol naar Den Haag gaat u van deur tot deur, achteroverleunend in een comfortabele auto met een vriendelijke chauffeur die de verkeerssituatie rondom Schiphol kent en u keurig op tijd afzet bij de vertrekhal. U hoeft niet te zeulen met uw koffer(s), want de chauffeur zal deze voor u in de auto zetten en bij aankomst op Schiphol voor uit de kofferbak tillen. In Den Haag is de Schiphol taxi de beste en meest ontspannen manier om naar Schiphol te reizen.

Overigens brengen wij u niet alleen met de taxi van Den Haag naar Schiphol. Indien gewenst kunt u bij ons ook terecht voor een rit naar de vliegvelden van Rotterdam of Eindhoven, of zelfs naar Airport Brussels.

Taxi Den Haag naar Schiphol

Taxiritten binnen Den Haag of naar Amsterdam

Wanneer u van A naar B wilt reizen binnen Den Haag is de taxi een goed optie. Immers, een parkeerplek vinden voor uw auto kan lastig zijn. Misschien moet u zelfs een stukje lopen. Het weer kan dan tegenzitten. Mogelijk is het regenachtig, maar ook op een tropische zomerdag komt u niet fris op uw bestemming aan.

Buiten de stad is het eveneens een goed idee om de taxi van Den Haag naar bijvoorbeeld Amsterdam te nemen. Is parkeren in Den Haag al duur, in Amsterdam kost het u nog meer geld. Het is nergens gratis en hoe dichter bij het centrum, hoe duurder. Een taxi van Den Haag naar Amsterdam is dan voordelig en prettig, u komt immers ontspannen op uw afspraak aan.

 

Extra service voor uw zakenrelaties

Uw zakenrelaties zullen het zeker waarderen wanneer u hen de extra service biedt om bij aankomst een taxi vanuit Schiphol naar Den Haag aan te bieden of vice versa bij hun vertrek. De Haagse taxi centrale kan u een goedkope taxi tussen Schiphol en Den Haag aanbieden, dus deze extra service voor uw zakenrelatie hoeft u niet veel te kosten, maar kan u wel veel opleveren.

Wanneer u met uw zakenrelatie gaat dineren, is het aanbieden van een taxi naar zijn of haar hotel een goede geste. Mocht u houden van een drankje bij uw diner, dan is het ook zeker een verstandige optie om zelf ook in de taxi te stappen. Het is een goed gevoel om comfortabel en veilig naar huis gebracht te worden.

Voor de zakenrelatie die u wat meer in de watten wilt leggen, of voor hooggeplaatste personen, kunt u gebruikmaken van onze VIP-service. Deze service is de meest luxe die wij u of uw relaties kunnen aanbieden. Als u hier meer over wilt weten, neem dan contact met ons op.

 

Overige dienstverlening

Koerier: wist u dat u bij de Haagse taxi centrale behalve een goedkope taxi van Den Haag naar Schiphol of naar Amsterdam ook terecht kunt voor het bezorgen van goederen? Hebt u een pakket dat met spoed bezorgd moet worden, neem dan gerust contact met ons op en wij zorgen dat het in orde komt.

Wekservice: een andere unieke service die wij bieden en die ik zeker wil noemen, is onze wekservice. Soms moet u voor een zakenreis op een schier onmogelijke tijd uit bed om op tijd te kunnen inchecken voor uw vlucht. Wanneer u de vrees hebt dat u door de wekker heen zal slapen, dan kunnen wij u op tijd wekken. Vraag bij uw reservering om onze wekservice, dan zorgen wij dat u op tijd klaar staat om door onze taxi opgehaald te worden. Deze extra service is geheel gratis.

Groepsvervoer: wilt u met meerdere personen reizen, dan kunnen wij voor u vervoer met een busje verzorgen. Dit is bijvoorbeeld fijn bij een uitje met familie, collega’s of relaties. U kunt dan onbezorgd genieten van een glas alcohol.

 

Taxi Den Haag online bestellen

Of u nu vooraf een taxi wilt reserveren of dat u er direct een nodig hebt, u kunt bij ons eenvoudig online een taxi bestellen. Bellen kan natuurlijk ook, wij zijn bereikbaar op 070-204-2212. Wij staan op de door u aangegeven tijd klaar op de afgesproken plaats. Bij het direct bestellen van een taxi kunt u ons binnen 10 minuten na uw telefoontje verwachten.

 

Hoge graad van service

Of het nu gaat om een taxi van Schiphol vanuit Den Haag, het vervoer van uw zakenrelaties, vervoer van groepen, onze chauffeurs zijn ervaren in die zin dat zij ten eerste de wegen kennen en u daarom altijd op een efficiënte manier naar uw bestemming kunnen brengen en ervoor kunnen zorgen dat u op tijd aankomt. Ten tweede mag u van de chauffeur behulpzaamheid en vriendelijkheid verwachten, u kunt daardoor op een ontspannen manier van bijvoorbeeld Den Haag naar Schiphol reizen.

 

Tarieven

Werpt u een blik op onze tarievenpagina, dan zult u constateren dat wij scherpe prijzen hanteren, zeker wanneer u in ogenschouw neemt dat u van deur tot deur kunt reizen, ontspannen op uw bestemming aankomt en geen dure parkeerkosten in de stad of op de luchthaven hoeft te betalen. Wanneer u een taxi bestelt als gebaar voor uw gasten of cliënten, dan is dit een kleine investering die hoog gewaardeerd wordt. Wij doen er in ieder geval alles aan om uw gasten of cliënten op een voor hun aangename wijze te vervoeren.

 

Graag tot ziens

Wij zijn zeker van de hoge kwaliteitsgraad van onze dienstverlening en hopen dat u na het lezen van deze tekst ook overtuigd bent. Wij zien u of uw gasten graag in onze taxi’s terug!

nl_NLDutch