Taxi Den haag Amsterdam

Taxi van Den Haag naar Amsterdam

Wie in de Randstad woont en/of werkt en moet reizen van Den Haag naar Amsterdam (of v.v.), doet er goed aan om  een taxi Den Haag Amsterdam te kiezen. Waarom? Hier zijn verschillende goede redenen voor:

De taxi: het betere vervoer

U komt op tijd aan op uw bestemming

De taxi Den Haag naar Amsterdam brengt u op tijd waar u zijn moet. De chauffeur van de Haagse taxi centrale kent namelijk alle wegen op zijn duimpje en weet dus hoe hij de snelste route kan nemen. Maar ook kent hij de actuele verkeerssituatie, waardoor hij opstoppingen kan mijden.

Van deur tot deur

Wij brengen u van A naar Z en dit van deur tot deur. Regent het, dan komt u met de taxi Amsterdam naar Den Haag droog en schoon aan. Regen kan lastig zijn, maar dat geldt ook voor hitte. Hebben we in de zomer een tropisch warme dag, dan stapt u fris uit de van airco voorziene taxi bij uw afspraak.

Geen parkeerkosten

U weet vast dat parkeren in Amsterdam erg duur is, het is een van de duurste steden van het land om uw auto te parkeren. Wie het nieuws bijhoudt, weet dat daarnaast uw kostbare auto soms niet eens veilig staat in een parkeergarage. Er wordt bij een bepaalde parkeergarage (die ook nog eens behoorlijk duur is) onder meer door de gebruikers ervan geklaagd over diefstal uit de auto en zelfs over uitgebrande auto’s. Een dergelijk voorval kan voor behoorlijk veel ongenoegen zorgen.

Geen stress

In plaats van in een drukke trein te stappen, kunt u in de taxi Amsterdam Den Haag achterover leunen in een comfortabele auto met leren bekleding die gereden wordt door een vriendelijke chauffeur; dat is toch een stuk beter dan de overvolle trein? Daarbij kent de NS de nodige storingen. Geen probleem als u niet op tijd hoeft aan te komen, maar minder plezierig als u hierdoor te laat op een afspraak verschijnt.

Tijdsbesparing (werken)

De zakelijke reiziger kan tijdens de heenrit of de terugtocht  in de taxi van Amsterdam naar Den Haag gebruik maken van de reistijd door wat telefoontjes te plegen of werk op de laptop te verrichten. Het openbaar vervoer is minder geschikt daarvoor. U wilt immers niet dat iedereen kan meeluisteren bij uw zakelijke gesprekken toch?

Prijs

Voor de kosten hoeft u het niet te laten. De taxi Amsterdam Den Haag prijs zal u alles meevallen. U kunt de tarieven terugvinden op onze website.

Taxi Wassenaar Schiphol

Airport taxi

Naast de taxi in Den Haag of van Den Haag naar Amsterdam biedt Taxi Den Haag ook airport taxi service aan. Zo kunt u de taxi naar Schiphol vanuit Den Haag nemen. Ook hier geldt: geen stress die wordt veroorzaakt door rijden in de file of reizen in overvolle treinen. Reist u met bagage, dan heeft de taxi ook het voordeel dat u geen gedoe hebt met de koffers. Deze worden door de chauffeur in de kofferbak geplaatst en bij de vertrekhal er weer voor u uitgehaald. Ook bij terugkomst kunt u weer op onze diensten rekenen en een goedkope taxi van Schiphol naar Den Haag nemen.

Misschien denkt u: “hier heb ik niet zoveel aan, want ik reis vanaf luchthaven Rotterdam of Eindhoven”. Wees gerust, ook daar brengen wij u naartoe en halen wij u op.

 

Zakelijk vervoer

Naast vervoer voor particuliere doelen, bieden wij op maat gesneden vervoer voor de zakelijke reiziger. Zo is de wagen die gebruikt wordt voor zakelijk vervoer wat luxer uitgerust. Voor uzelf is dit prettig, maar zeker ook voor uw zakenrelaties.

Eerder is het tijdbesparende element al genoemd: het kunnen werken in de taxi. Echter ook wanneer u met een zakenrelatie of met collega’s naar een meeting reist met de taxi, kunt u al reizende een voorbespreking houden. Zo gebruikt u uw reistijd nuttig.

Wanneer u zakenrelaties uit het buitenland verwacht, dan kunt u deze de eerder genoemde airport taxi aanbieden. Met deze goedkope taxi van Schiphol naar Den Haag biedt u uw zakenrelatie de nodige service.

Wanneer uw zakenrelatie geen beschikking heeft over een huurauto, of liever niet rijdt in het buitenland, is het wel zo prettig als hij of zij na een zakelijke meeting of zakendiner met een taxi naar het hotel kan worden gebracht.

Het is goed om te weten dat wij 7 dagen per week, 24 uur per dag klaar staan om u het juiste vervoer aan te bieden. Maakt u regelmatig gebruik van een zakelijk taxi, dan bestaat bij de Haagse Taxi centrale de mogelijkheid tot het afsluiten van een contract.

 

VIP

Wie een belangrijke gast of zakenrelatie verwacht, waarbij een hoge graad van service en luxe wordt verwacht, kan een beroep doen op onze VIP-service. Hierbij wordt men in onze meest luxueuze auto’s vervoerd die van alle gemakken zijn voorzien. De VIP-chauffeur is uiterst ervaren en de gast mag een zeer persoonlijke service verwachten. Ook de VIP-service is 24/7 beschikbaar. Wilt u hier meer over weten, neem dan contact met ons op.

 

Taxi Den Haag online bestellen

Een taxi bestellen bij de Haagse Taxi centrale is eenvoudig. Uiteraard zijn wij telefonisch beschikbaar via 070- 2042212, maar u kunt ook op eenvoudige wijze via internet uw aanvraag doen. Wanneer u direct een taxi nodig heeft, staan wij binnen 10 minuten na uw aanvraag bij u voor de deur. Uiteraard is het mogelijk om vooraf een afspraak te maken voor een taxi op een bepaalde dag en tijd.

 

Afspraak of vlucht in de vroege ochtenduren

Soms moet u voor dag en dauw uit de veren vanwege een vroege vlucht of een afspraak in de vroege ochtenduren. Misschien bent u bang om door de wekker heen te slapen, mogelijk is dat al eens voorgekomen. Dat kan ervoor zorgen dat u niet goed kunt slapen. Wij bieden voor deze situatie een gratis wekservice, waarmee we er voor zorgen dat u zeker op tijd wakker bent. Een geruststelling, niet waar?

 

Welkom in onze taxi

Wij staan voor onze goede service en willen u deze graag laten ervaren. Wij heten u of uw zakenrelaties daarom van harte welkom in een van onze comfortabele taxi’s, waarmee u ontspannen en zonder stress op uw bestemming aankomt. Tot ziens!

nl_NLDutch