Diensten

Taxi Vervoer Haaglanden

Bij Taxi Vervoer Haaglanden bieden we een uitgebreid scala aan diensten aan. Of u nu op zoek bent naar normaal personenvervoer, luxueus zakelijk of VIP-vervoer, groepsvervoer of koeriersdiensten, wij staan voor u klaar.

Als u regelmatig gebruik wilt maken van onze taxi’s, bieden wij ook de mogelijkheid om op rekening te rijden. Wellicht komt u zelfs in aanmerking voor contractueel vervoer en aantrekkelijke kortingen!

Voor meer informatie over het rijden op rekening of contractueel vervoer, kunt u vrijblijvend contact opnemen met een van onze medewerkers via Info@taxivervoerhaaglanden.nl.

Taxi Vervoer Haaglanden verzorgt niet alleen personenvervoer, maar in principe alles wat wettelijk met een taxi vervoerd mag worden. U kunt bij Taxi Vervoer Haaglanden terecht voor:

Persoonsvervoer:

Binnen 10 minuten staat er een taxi voor uw deur wanneer u bij ons een taxi reserveert. Het reserveren kan snel en gemakkelijk 24 uur per dag:

 

Via onze meldkamer op 070 2042212

Direct online bestellen via deze link

Per e-mail via Info@taxivervoerhaaglanden.nl

 

Zakelijk vervoer

Ons dienstenpakket omvat een luxueuze vorm van vervoer speciaal ontworpen voor zakelijk gebruik. Dit zakelijke vervoer is bedoeld voor het taxivervoer van gasten, directieleden en VIP’s van onze zakelijke klanten.

Voor klanten die de hoogste kwaliteitseisen stellen aan hun taxivervoer bieden we de meest luxe variant: het VIP-vervoer.

Bij zakelijk taxivervoer wordt de chauffeur vooraf geïnstrueerd over de specifieke wensen van de klant of hun gasten. Bij het ophalen van een zakelijke klant zal de chauffeur geen dakbord op de taxi hebben.

Voor het zakelijke taxivervoer gelden aparte tarieven. Neem contact op met onze administratie voor een op maat gemaakte prijsopgave.

Hotel taxi service

Ontspannen vervoer van en naar uw hotel in Den Haag

Op zoek naar een hotel taxi service in Den Haag? Taxi Vervoer Haaglanden staat klaar om u comfortabel en punctueel van en naar uw hotel in Den Haag en omgeving te brengen. Onze voordelige hotel taxi service is de ideale oplossing als u verblijft in een hotel in de regio Den Haag tijdens uw vakantie of zakenreis.

Of u nu een vroege ochtendvlucht moet halen vanaf Rotterdam The Hague Airport of laat in de nacht landt, het openbaar vervoer is misschien niet de meest handige optie. Maak gebruik van onze hotel taxi service en reis gemakkelijk van of naar uw hotel. Onze representatieve chauffeurs zorgen ervoor dat u in een comfortabele luxe auto snel en veilig op uw bestemming aankomt.

Natuurlijk kunnen we u of uw zakenpartners ook ophalen of afzetten bij Schiphol, Rotterdam The Hague Airport, Eindhoven Airport of Brussels Airport, indien gewenst. Bij Taxi Vervoer Haaglanden staat uw tevredenheid voorop en streven we naar een uitstekende service.

Maak vandaag nog gebruik van onze hotel taxi service en geniet van zorgeloos vervoer van en naar uw hotel.

Vervoer naar populaire locaties

Eenvoudig een taxi regelen naar populaire bestemmingen

Er zijn talloze locaties in Nederland waar een taxi een ideale manier is om er te komen. Onze vervoerders rijden regelmatig naar populaire bestemmingen zoals dierentuinen, pretparken, musea, stadions en theaters. We zorgen ook voor zorgeloos vervoer van en naar restaurants en nachtclubs, zodat klanten kunnen genieten van een drankje. Op deze pagina vind je een aantal van de bekende locaties waar we vaak naartoe vervoeren.

Evenementenvervoer

Eenvoudig je taxi regelen voor evenementen

Als het gaat om vervoer naar feesten, festivals en andere evenementen, ben je bij ons aan het juiste adres. Laat de zorgen over bobben achterwege en reis zorgeloos met een taxi naar het evenement. Als je naar een festival wilt met de taxi, raden we aan om de website van de festivalorganisatie te raadplegen voor specifieke informatie over het bestemmingsadres voor taxi’s.

Het reserveren van een taxi bus kan snel en gemakkelijk, 24 uur per dag:

Via onze meldkamer op 070 2042212

Direct online bestellen via deze link

Per e-mail via Info@taxivervoerhaaglanden.nl

Leerlingenvervoer

Bent u op zoek naar professioneel en comfortabel leerlingenvervoer in Den Haag?

Taxi Vervoer Haaglanden is de perfecte oplossing. Wij zorgen voor het vervoer van leerlingen naar scholen en opleidingen in de regio, waarbij we altijd rekening houden met de specifieke wensen en eisen van ouders en leerlingen.

Onze ervaren en vriendelijke chauffeurs zorgen ervoor dat leerlingen op tijd op school of opleiding arriveren, zodat ze zich volledig kunnen concentreren op hun studie. Daarnaast bieden wij ook transferdiensten aan voor groepen, zodat leerlingen comfortabel en zorgeloos samen met hun vrienden of klasgenoten naar school kunnen reizen.

Wij hanteren scherpe tarieven en bieden verschillende betaalmogelijkheden, waaronder contant, per pin en online. Zo kunt u zonder zorgen genieten van onze professionele en comfortabele diensten.

Schiphol Airport Taxi

U kunt uw taxi eenvoudig en snel online reserveren door hier te klikken. Na uw reservering ontvangt u een bevestiging van onze meldkamer. Mocht u onverhoopt binnen een uur geen bevestiging hebben ontvangen, neem dan alstublieft contact op met onze meldkamer via het nummer 070 2042212.

 

Voor ritten van de regio Den Haag naar Schiphol Airport en Rotterdam The Hague Airport, en van Schiphol Airport en Rotterdam The Hague Airport terug naar de regio Den Haag, hanteren wij vaste tarieven. Ook voor overige bestemmingen buiten de regio Den Haag bieden wij vaste ritprijzen.

 

Als u telefonisch een taxi wilt reserveren, kunt u bellen naar 070 2042212, of u kunt een reservering maken per e-mail via Info@taxivervoerhaaglanden.nl.

Taxi Vervoer Haaglanden

Administratie en algemene informatie Info@taxivervoerhaaglanden.nl

Reserveringen en bestellingen: Info@taxivervoerhaaglanden.nl

Bellen (24/7): 070 2042212

VASTE PRIJZEN

Heeft u een taxi nodig voor een bestemming buiten Den Haag? Bij ons bieden wij vaste prijzen hiervoor aan! Klik hier om alle vaste prijzen te bekijken.

5/5

ONLINE BESTELLEN EN BETALEN

Vaste tarieven kunnen online betaald worden, indien gewenst.

Veilig vooraf betalen met iDeal of Paypal

BETAALMOGELIJKHEDEN: CONTANT & PINNEN

Natuurlijk kunt u ook gewoon in de taxi contant of per PIN/Credit Card afrekenen. 

nl_NLDutch