Taxi van Delft naar Schiphol

Taxi Delft Schiphol

Wie van Delft naar Schiphol moet en v.v., heeft verschillende manieren om op Schiphol te komen. Maar de beste manier is toch de taxi Delft Schiphol. Waarom? Daar zijn verschillende redenen voor te noemen. Ik zal in onderstaande tekst verder ingaan op de voordelen van de Delft Schiphol taxi.

Voordelen taxi Delft naar Schiphol

 • Snel

De taxi Delft naar Schiphol brengt u in iets meer dan een half uur van uw huis naar de ingang van de vertrekhal. Wanneer u met openbaar vervoer reist, moet u de reistijd naar het station nog in ogenschouw nemen en mogelijk nog overstappen.

 • Op tijd

De taxi van Delft naar Schiphol zorgt dat u op tijd bent. De chauffeurs van de Haagse taxi centrale kennen niet alleen de wegen op hun duimpje, maar zijn ook op de hoogte van de actuele verkeerssituatie. Zijn er problemen te verwachten, dan zal men er voor zorgen dat u toch op tijd komt.

Wie een vroege vlucht heeft, kan gebruik maken van onze wekservice. Wij wekken u op tijd, zodat u zich rustig kunt voorbereiden op uw vertrek. Deze service is geheel gratis.

 • Geen stress

Dat u op tijd komt, is op zich al een stress verminderende factor. Maar ook dat u achterover kunt leunen in een comfortabele taxi en zelf niet achter het stuur hoeft in het drukke verkeer, maakt dat u ontspannen aan uw reis kan beginnen.

 • Geen gedoe met bagage

Reist u met bagage? Dan is openbaar vervoer in feite geen optie. Sjouwen met koffers in bus en/of trein en een zitplaats moeten vinden in een overvolle trein, waar u ook nog uw koffer(s) moet kunnen plaatsen, is niet echt een pretje. De chauffeur van de taxi van Delft naar Schiphol is behulpzaam en zet uw koffers voor u in de kofferbak en haalt ze er aangekomen bij de vertrekhal weer voor u uit. Geen gesjouw dus voor u.

 • Besparen parkeerkosten

Uw auto parkeren op Schiphol kan u aardig wat kosten. Een dag kost € 46,50, de tweede dag is dat al € 93 en daarna gaat het u € 100 per dag kosten. De kosten taxi Delft Schiphol zijn aanzienlijk minder.

 • Zeven dagen per week, 24 uur per dag

Wij staan 24/7 voor u klaar. Welke tijd u ook moet vertrekken naar Schiphol of van Schiphol naar huis moet, u kunt altijd op ons rekenen.

 • Terugreis vooraf reserveren

Wanneer u de taxi naar Schiphol vanuit Delft bij de Haagse Taxi centrale reserveert, kunt u meteen uw terugreis taxi Schiphol Delft reserveren. Dan staan wij voor u klaar bij aankomst, zodat u direct kunt instappen om naar huis te gaan.

 

Zoals u kunt lezen, biedt de taxi naar Schiphol vanuit Delft en terug veel voordelen ten opzichte van reizen met de eigen auto of met openbaar vervoer. Daarbij hoeft de Schiphol taxi Delft u niet veel te kosten. Op onze tarievenpagina kunt u de taxi Schiphol Delft prijs zelf berekenen. Overigens gelden voor zakelijk vervoer andere tarieven. Neemt u contact met ons op voor meer informatie.

Taxi Delft Schiphol​

Andere bestemmingen

 • Luchthavens

Behalve vanuit bestemming Delft, kunt u de taxi naar Schiphol vanuit Den Haag bij ons reserveren of een goedkope taxi Schiphol Den Haag wanneer u weer in Nederland bent geland. Daarnaast kunnen wij zorgen voor vervoer naar andere luchthavens, zoals Rotterdam of Eindhoven, of zelfs Brussel.

Er zijn eveneens vele voordelen te bedenken voor het reizen met de taxi binnen Den Haag of voor een taxi van Den Haag naar Amsterdam. Veel van die voordelen komen overeen met eerder genoemde aandachtspunten. Bijvoorbeeld dat u zich niet door het drukke verkeer hoeft te worstelen. In de taxi kunt u ontspannen op uw bestemming komen.

De zakelijke reiziger met de taxi naar een meeting kan de tijd nuttige gebruiken door onderweg enkele telefoontjes plegen of nog even op de laptop werken. Reist deze samen met een collega of zakenrelatie, dan kan de reistijd benut worden voor overleg.

Voor zowel de particuliere als zakelijke reiziger kan het een voordeel zijn dat de taxi u van deur tot deur brengt. Bij bijvoorbeeld een zakelijk gesprek, of een sollicitatiegesprek, is het van belang dat men netjes verschijnt. Stel u voor dat u keurig in het pak met glimmend gepoetste schoenen een parkeerplek hebt gevonden in Amsterdam, maar helaas een stukje lopen naar waar u moet zijn. Het regent pijpenstelen en u komt verregend op uw bestemming aan, uw keurig gepoetste schoenen zien er ineens niet meer zo keurig uit. Of het is een tropisch warme dag, die we ook in Nederland steeds vaker krijgen, en u komt na een stukje lopen niet meer zo fris aan op uw afspraak. Hoe fijn is het dan om droog en fris uit de taxi te stappen bij uw bestemming?

 

Taxi van Delft naar Schiphol

 

 • Een geste voor uw zakenrelaties

De eerder genoemde voordelen gelden voor u, maar ook voor uw zakenrelaties. Wanneer u bijvoorbeeld naar het buitenland moet voor een business meeting en er staat op de luchthaven een taxi voor u klaar om u naar de meeting te brengen, dat zou u zeker als prettig ervaren. Of u hebt een zakendiner gehad en de taxi brengt u naar het hotel. Dat zou u ook vast waarderen. U kunt daarom bedenken dat dit ook een goede geste is voor zakenrelaties die u vanuit het buitenland hier in Nederland bezoeken.

 • Taxi Den Haag online bestellen

Een taxi bestellen is heel eenvoudig. U kunt de taxi Den Haag online bestellen via onze website, of u belt 070 – 204 2212. Wanneer u een taxi reserveert voor een bepaalde dag en tijd, staan wij stipt op tijd voor uw deur. Bestelt u een taxi voor direct vervoer, dan kunt u rekenen op maximaal 10 minuten wachttijd.

 • Service

Met onze comfortabele taxi’s, vakkundige chauffeurs en stiptheid hebben wij in Den Haag en omgeving een goede naam weten op te bouwen waar wij trots op zijn. Misschien hebt u al eens kennis met ons gemaakt. Zo ja, dan zien wij u graag terug. Zo nee, dan heten wij u graag welkom in een van onze taxi’s.

The Delft taxi Schiphol is the most convenient way to get to Schiphol airport. Our helpful and friendly drivers will take you quickly to Schiphol in a comfortable taxi, so you can start your journey relaxed. For the costs, please consult our rates page. We also offer business transport, but different rates apply. For more information, please contact us.

 

nl_NLDutch