Taxi Leidschendam Schiphol

Taxi van Leidschendam naar Schiphol

Wanneer u op zoek bent naar vervoer van Leidschendam naar Luchthaven Schiphol, bent u bij ons aan het juiste adres. Taxivervoer Haaglanden brengt u veilig, voordelig, en ontspannen naar Schiphol. Wanneer men het heeft over Taxi in Den Haag, komt men meestal uit bij Taxivervoer Haaglanden, of de Haagse Taxicentrale. Wij onderscheiden ons door onze ongeëvenaarde service die wij onze klanten aanbieden. Of je nu een goedkope taxi wil hebben van Den Haag naar Schiphol, of een taxi van Schiphol naar Den Haag, of van Leidschendam naar Schiphol, of van Den Haag centraal, naar het Haagse Laakkwartier, bij ons is het allemaal mogelijk, tegen de meest voordelige tarieven.

Taxi Schiphol Leidschendam

Waarom kiezen voor Taxivervoer Haaglanden?

• Voor bestemmingen buiten Den Haag, hanteren wij vaste tarieven, zodat u weet waar u aan toe bent.

• U kunt uw taxirit van Leidschendam naar Schiphol online boeken, en ook betalen. Je kunt betalen met creditcards, via Ideal of via Paypal.

• Al onze chauffeurs zijn uitstekend opgeleid, zijn zeer professioneel, en hebben prima sociale vaardigheden. Daarnaast hebben zij allen jarenlange ervaring.

• Al onze taxi’s zijn van alle luxe voorzien; lederen bekleding, airconditioning, dvd-installatie, navigatiesysteem, en bieden voldoende zitruimte.

• Onze auto’s zijn schoon.

• De medewerkers op de taxicentrale staan u vriendelijk te woord en zijn getraind in klantvriendelijkheid. Zij kunnen u helpen met het plannen van uw reis, en hebben een uitstekende stratenkennis.

• Wij zijn 24/7 bereikbaar.

• Het reizen met een taxi is veel gemakkelijker en veel meer ontspannend dan het reizen met de eigen auto of het openbaar vervoer, en onze prijzen zijn heel voordelig.

• Punctueel, wij zullen er voor zorgen dat we altijd op het afgesproken tijdstip voor u klaarstaan, om u naar uw bestemming te brengen.

• Klanttevredenheid staat bij ons altijd centraal, we zijn dan ook pas tevreden als u dat ook bent.

Taxi Leidschendam Schiphol

Hoe kan ik een taxirit online boeken, voor Schiphol taxi Leidschendam?

U kunt een taxirit boeken via deze website www.taxivervoerhaaglanden.nl.  Klik op de button “Boek nu online” of de button “Boek een taxi”. In beide gevallen kom je dan terecht op een invulformulier. Vul op dit formulier in wat de locatie is waar we u moeten oppikken, en de locatie waar u naar toe wilt gaan. Alsmede ook de datum en het tijdstip wanneer u wilt arriveren op de plaats van bestemming. Verder dient u ook aan te geven voor hoeveel personen u de taxirit wilt bestellen, en of u wilt reizen met een auto, bus, of stationwagen. En als laatste dient u nog even in te vullen hoe u de betaling wilt verrichten.

Wanneer u dan vervolgens klikt op “bereken prijs”, zult u direct zien wat de rit u gaat kosten.
Op het formulier dient u als laatste stap, uw (bedrijfs)naam in te vullen, alsmede uw telefoonnummer en email adres. Eventueel kunt u ook nog een opmerking kwijt. Daarna kun u dan overgaan tot het reserveren van de rit.

Zijn er speciale acties van taxi Leidschendam naar Schiphol?

Momenteel zijn er de onderstaande acties;
Taxi den Haag naar Schiphol, 70 euro, of 85 euro wanneer je met een bus wilt gaan.
• Taxi Schiphol naar Den Haag, 85 euro, of 92 euro wanneer je met een bus wilt gaan.
Taxi Den Haag naar Rotterdam The Hague Airport, 50 euro, of 55 euro wanneer je kiest voor een bus.
• Taxi Rotterdam The Hague Airport naar Den Haag, 50 euro, of 55 euro voor de bus.
Taxi Den Haag naar Eindhoven airport, 199 euro, of 209 euro wanneer je onze bus verkiest.
• Taxi Eindhoven Airport naar Den Haag, 205 euro, of 219 euro, wanneer je onze bus gaat gebruiken.

Taxivervoer Haaglanden brengt je natuurlijk van A tot Z, en daarnaast hebben we nog wat extra’s, zoals;

Airport Taxi

De Airport taxi brengt je naar de 3 grootste luchthavens in Nederland:

  • Eindhoven Airport
  • Rotterdam The Hague Airport Schiphol
  • Onze luchthavenservice zorgt er voor dat je naar deze 3 luchthavens wordt gebracht, mooi op tijd voor je vlucht, lekker luxe, en natuurlijk zeer geschikt voor de zakelijke reiziger.

De gratis Wake-up service

Ben je ook altijd bang dat je niet op tijd je bed uit komt, op de dag van vertrek met de taxi? Maak dan gebruik van onze gratis wake-up service. Wij bellen je, zodat je nooit meer bang hoeft te zijn om je taxi te missen. Heerlijk toch!

Andere services die we aanbieden

Er zijn nog een aantal services die we u kunnen aanbieden, zoals de mogelijkheid om op rekening te rijden of het gebruik maken van contractueel vervoer. Wij zijn constant op zoek naar nieuwe initiatieven om ons aanbod zo goed mogelijk te laten aansluiten op de wensen van onze klanten.

Tarieven

Wij hanteren heel scherpe tarieven.
Binnen Den Haag hanteren we de meter, voor ritten buiten den Haag, rekenen we een vast tarief.

Metertarief:
Voor 1 tot maximaal 4 personen:

  • Maximum starttarief: 3,60 Euro
  • Maximum kilometertarief: 2,60 Euro
  • Maximum tijdtarief/minuut 0,41 Euro


5 tot maximaal 8 personen:

  • Maximum starttarief: 7,33 Euro
  • Maximum kilometertarief: 3,34 Euro
  • Maximum tijdtarief/minuut 0,49 Euro

Taxi Leidschendam Schiphol en zakelijk vervoer

Het zakelijk vervoer wil ik graag nog even extra onder de aandacht brengen. Het zakelijk vervoer is bedoeld voor het taxivervoer van gasten, directieleden, en Vips van onze zakelijke klanten.
Het VIP vervoer is onze meest luxueuze manier van vervoer, echt voor klanten die de hoogste kwaliteitseisen hebben.
Bij zakelijk taxivervoer, wordt de chauffeur van tevoren ingelicht over alle mogelijke eisen die door de klant worden gesteld. De taxi zal geen dakbord op zijn auto hebben.
Voor het zakelijke taxivervoer gelden er speciale tarieven. Voor meer info hierover willen wij u vragen om contact met onze administratie op te nemen, zij kunnen u haarfijn uitleg geven over alles wat met zakelijk taxivervoer te maken heeft.

Tot slot

Taxivervoer Haaglanden is er voor iedereen. Wij bieden een topservice voor een scherpe prijs, ook voor de zakelijke markt. Het maakt niet uit waar je naar toe wilt, een taxi rit van Leidschendam naar Schiphol, of naar de kapper bij je in de wijk, wij zorgen ervoor! Lekker luxe, en heerlijk ontspannend! Reserveer je taxi rit lekker makkelijk online, en wij zorgen ervoor dat we je op tijd komen ophalen! Je zult er geen spijt van hebben!

nl_NLDutch