Taxi van Rijswijk naar Schiphol

Taxi Rijswijk Schiphol

U wilt van Rijswijk naar Schiphol reizen, maar ziet er tegenop om gebruik te maken van het openbaar vervoer of eigen auto? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij van Taxivervoer Haaglanden zijn u graag van dienst. Wij kunnen uw vervoer regelen, van uw deur tot aan de eindbestemming. U maakt dan gebruik van een van onze luxe taxi’s die zijn voorzien van alle luxe, zoals; lederen bekleding, airconditioning, navigatiesysteem, dvd-installatie, enzovoort.
Wij zijn inzetbaar voor zowel particulieren, als voor zakelijke klanten.

Waarom zou ik kiezen voor Taxivervoer Haaglanden?

Er zijn tal van redenen waarom kiezen voor Taxivervoer Haaglanden een heel goede keuze is, laat ik er hieronder een aantal noemen;
• Voor bestemmingen buiten Den Haag, hanteren wij vaste tarieven, dit is wel zo overzichtelijk.
• U kunt uw taxirit van Rijswijk naar Schiphol online plannen, boeken, en ook betalen. Je kunt betalen met een creditcard, via Ideal of via Paypal.
• Al onze chauffeurs zijn prima opgeleid, zijn professioneel, en zijn in het bezit van uitstekende sociale vaardigheden. Daarnaast hebben zij ook geen gebrek aan ervaring.
• Al onze auto’s zijn schoon en in prima conditie.
• De medewerkers op de taxicentrale staan u altijd vriendelijk te woord en zijn zeer klantvriendelijk. Zij kunnen u helpen met het plannen van uw reis.
• Wij zijn 24/7 bereikbaar.
• Het reizen met een taxi is veel gemakkelijker en veel meer ontspannend dan het reizen met de eigen auto of het openbaar vervoer, en onze prijzen zijn heel voordelig.
• Punctueel, wij zullen er voor zorgen dat we altijd op het afgesproken tijdstip voor u klaarstaan, om u naar uw bestemming te brengen.
• Klanttevredenheid staat bij ons altijd centraal, we zijn dan ook pas tevreden als u dat ook bent.

Goedkope taxi van Den Haag naar Schiphol

Taxi Rijswijk naar Schiphol: Zakelijk vervoer

Zakelijk vervoer is 1 van onze specialiteiten. Wij zijn hier heel erg goed in, en bieden een compleet pakket aan. Wat kun je van ons verwachten op het gebied van zakelijk vervoer?

Dit pakket voor zakelijke gebruikers omvat onder andere het taxivervoer van gasten, directieleden en Vips van onze zakelijke klanten. Het Vip vervoer is onze meest luxueuze versie van taxi vervoer.

Bij zakelijk taxivervoer wordt de chauffeur van te voren ingelicht over de wensen van de klant. Wanneer onze chauffeurs een zakelijke klant ophalen, zal er geen dakbord op de taxi zitten.

Voor zakelijke taxivervoer gelden andere tarieven. Voor meer informatie hierover willen we u verzoeken om contact op te nemen met onze administratie, zij kunnen u voorzien van een op maat gemaakte offerte.

Bij regelmatig gebruik maken van onze taxi diensten, is het mogelijk om op rekening te rijden. Er is ook een mogelijkheid om contractueel vervoer aan te vragen, of het krijgen van aanzienlijke kortingen. Hoe u hiervoor in aanmerking komt, kunt u bespreken met een van onze medewerkers.

Hotel Taxi service

Onze voordelige Hotel Taxi service is een prima oplossing wanneer u een hotel hebt geboekt in de regio Haaglanden. Deze service is zowel voor particulieren als voor zakelijke reizigers beschikbaar.
Wanneer u een vroege vlucht dient te halen, of u arriveert midden in de nacht, is het niet altijd mogelijk om te rekenen op openbaar vervoer. Wij zorgen er voor dat u van de luchthaven wordt opgehaald, en lekker luxe zult worden vervoerd naar uw hotel. Dit kan 24/7. Wij kunnen u, of uw zakenpartners, afhalen, of brengen naar de luchthavens SchipholRotterdam The Hague airportEindhoven Airport of Brussels Airport.

Hoe kan ik een taxirit online boeken?

U kunt een taxirit boeken via deze website www.taxivervoerhaaglanden.nl Klik op de button “Boek nu online” of de button “Boek een taxi”. In beide gevallen kom je dan terecht op een invulformulier. Vul op dit formulier in wat de locatie is waar we u dienen af te halen, en de locatie waar u naar toe wilt gaan. Tevens dient u de datum en het tijdstip wanneer u wilt arriveren op de plaats van bestemming in te vullen. Verder dient u ook aan te geven voor hoeveel personen u de taxirit wilt bestellen, en of u wilt reizen met een auto, bus, of stationwagen. En als laatste dient u nog even in te vullen hoe u de betaling wilt verrichten.
Wanneer u dan vervolgens klikt op “bereken prijs”, zult u direct zien wat de rit u gaat kosten, en dat is wel zo handig, zo weet u direct waar u aan toe bent.
Op het formulier dient u als laatste stap, uw (bedrijfs)naam in te vullen, alsmede uw telefoonnummer en email adres. Eventueel kunt u ook nog opmerkingen kwijt. Daarna kunt u dan overgaan tot het reserveren van de rit.
Mocht u binnen een uur geen bevestiging hebben ontvangen van uw boeking, neem dan alstublieft contact op met onze meldkamer via het nummer 070 2042212.
Voor ritten van de regio Den Haag naar Schiphol Airport en Rotterdam The Hague Airport, en van Schiphol Airport en Rotterdam The Hague Airport terug naar de regio Den Haag, hanteren wij vaste tarieven. Ook voor overige bestemmingen buiten de regio Den Haag bieden wij vaste prijzen.

Vaste tarieven buiten Den Haag

Hieronder een aantal voorbeelden van onze vaste tarieven
Taxi Rijswijk naar Schiphol: 80 Euro
Taxi Schiphol naar Rijswijk: 85 Euro
Taxi Schiphol naar Den Haag: 85 Euro

Dit zijn een paar voorbeelden. Een taxi bestellen in Den Haag, een goedkope taxi van Schiphol naar Den Haag, een taxi van Den Haag naar Amsterdam, of een taxi van Den Haag naar Schiphol. En vanuit Rijswijk naar Schiphol, het is allemaal mogelijk, en zelf te plannen op onze website, www.taxivervoerhaaglanden.nl.

Metertarieven binnen Den Haag:

Voor 1 tot maximaal 4 personen:
Maximum starttarief: 3,60 Euro
Maximum kilometertarief: 2,60 Euro
Maximum tijdtarief/minuut 0,41 Euro
5 tot maximaal 8 personen:
Maximum starttarief: 7,33 Euro
Maximum kilometertarief: 3,34 Euro
Maximum tijdtarief/minuut 0,49 Euro

Taxi van Rijswijk naar Schiphol: Tot slot

Taxivervoer Haaglanden is er voor de zakelijke en particuliere markt. Wij bieden een prima service voor een aantrekkelijke prijs. Het maakt niet uit waar je naar toe wilt, een taxi rit van Rijswijk naar Schiphol, of naar de schouwburg in je stad, wij zorgen er voor! Lekker luxe, en heerlijk ontspannend, en je hoeft niet te zoeken naar een veel te dure parkeerplaats! Reserveer je taxi rit lekker makkelijk online, en wij doen de rest! Je zult er absoluut geen spijt van hebben!

nl_NLDutch