Taxi Voorburg Schiphol

Taxi van Voorburg naar Schiphol

Met de taxi? Ah nee joh, dat is toch veel te duur!! Niet bij Taxivervoer Haaglanden. Wij hanteren scherpe tarieven, en buiten Den Haag zelfs vaste tarieven. Met de taxi van A naar B gaan hoeft niet duur te zijn!
In Den Haag, zijn we een begrip, wanneer men het over taxi’s heeft komt meestal onze naam bovendrijven of die van Haagse Taxi Centrale. Wij hebben onze naam opgebouwd omdat we uitblinken in ons vak. Wat maakt ons zo een goed taxibedrijf?

Schiphol taxi Voorburg

• Voor bestemmingen buiten Den Haag, hanteren wij vaste tarieven, zodat u weet waar u aan toe bent, en dat is wel zo prettig, zo komt u niet voor verrassingen te staan.

• U kunt uw taxirit van Voorburg naar Schiphol online boeken, en ook betalen. Je kunt betalen met creditcards, via Ideal of via Paypal. Het hele proces is eenvoudig, en duurt niet lang. Het gemak dient de mens.

• Al onze chauffeurs zijn uitstekend opgeleid, zijn zeer professioneel, en hebben prima sociale vaardigheden. Daarnaast hebben zij allemaal jarenlange ervaring binnen de taxibranche.

• Al onze taxi’s zijn van alle luxe voorzien; lederen bekleding, airconditioning, dvd-installatie, navigatiesysteem, en bieden voldoende zitruimte.

• Onze auto’s zijn schoon en altijd in topconditie.

• De medewerkers op de taxicentrale staan u vriendelijk te woord en zijn getraind in klantvriendelijkheid. Zij kunnen u helpen met het plannen van uw reis, en hebben daarnaast een uitstekende stratenkennis.

• Wij zijn 24/7 bereikbaar, weer of geen weer, dag en nacht, 7 dagen per week, het hele jaar door.

• Het reizen met een taxi is veel gemakkelijker en veel meer ontspannend dan het reizen met de eigen auto of het openbaar vervoer, en onze prijzen zijn heel voordelig.

• Punctueel, wij zullen ervoor zorgen dat we altijd op het afgesproken tijdstip voor u klaarstaan, om u naar uw bestemming te brengen.

• Klanttevredenheid staat bij ons altijd centraal, we zijn dan ook pas tevreden als u dat ook bent.

Taxi Voorburg Schiphol

Hoe gaat het boeken van een taxirit Voorburg op de website in zijn werk?

Het online boeken van een taxirit is heel erg eenvoudig, ga naar onze website op www.taxivervoerhaaglanden.nl.
Vervolgens klik je op de button “Boek nu online” of de button “Boek een Taxi Voorburg Schiphol”. In allebei de gevallen kom je dan terecht op een invulformulier waar je een aantal zaken dient in te vullen die van belang zijn voor het reserveren van je taxirit.
Vul op dit formulier in wat de locatie is waar we u moeten oppikken, en de locatie waar u naar toe wilt gaan. Alsmede ook de datum en het tijdstip wanneer u wilt vertrekken. Verder dient u ook aan te geven voor hoeveel personen u de taxirit wilt bestellen, en of u wilt reizen met een auto, bus, of stationwagen. En als laatste dient u nog even in te vullen hoe u de betaling wilt verrichten. De betaling kan voldaan worden met een creditcard, via Ideal, of via Paypal.

 

Taxi Voorburg Schiphol en Zakelijk vervoer

Zakelijk vervoer is een van onze speerpunten. Wij zijn hier heel erg goed in, en bieden een compleet pakket aan.

 

Wat kun je van ons verwachten op het gebied van zakelijk vervoer?

Dit pakket voor zakelijke gebruikers omvat onder andere het taxivervoer van gasten, directieleden en Vips van onze zakelijke klanten. Het Vip vervoer is onze meest luxueuze versie van taxi vervoer, en voldoet helemaal aan de eisen van deze tijd.
Bij zakelijk taxivervoer wordt de chauffeur op de hoogte gebracht van de wensen van de klant. Wanneer onze chauffeurs een zakelijke klant ophalen, zal er geen dakbord op de taxi zitten, dit is wel zo prettig.
Voor zakelijke taxivervoer gelden andere tarieven. Voor meer informatie hierover willen we u verzoeken om contact op te nemen met onze administratie, zij kunnen u voorzien van een op maat gemaakte offerte.
Bij regelmatig gebruik maken van onze taxi diensten, is het mogelijk om op rekening te gaan rijden. Er is ook een mogelijkheid om contractueel vervoer aan te vragen, ook het verkrijgen van aanzienlijke kortingen behoort tot de mogelijkheden. Hoe u hiervoor in aanmerking komt, kunt u bespreken met een van onze medewerkers van de administratie.

Hotel Taxi service

Onze voordelige Hotel Taxi service is een prima oplossing wanneer u een hotel hebt geboekt in de regio Haaglanden. Deze service is zowel voor particulieren als voor zakelijke reizigers beschikbaar.
Wanneer u een vroege vlucht dient te halen, of u arriveert midden in de nacht, is het niet altijd mogelijk om te rekenen op openbaar vervoer. Wij zorgen er voor dat u van de luchthaven wordt opgehaald, en lekker luxe zult worden vervoerd naar uw hotel. Dit kan 24/7. Wij kunnen u, en uw zakenpartners, afhalen, of brengen naar de luchthavens Schiphol, Rotterdam The Hague airport, Eindhoven Airport of Brussels Airport.

Taxi Schiphol Voorburg: Tarieven

Vaste tarieven buiten Den Haag
Hieronder een aantal voorbeelden van onze vaste tarieven:

Een taxi bestellen in Den Haag, een goedkope taxi van Schiphol naar Den Haag, een taxi van Den Haag naar Amsterdam, of een goedkope taxi van Den Haag naar Schiphol. En vanuit Rijswijk naar Schiphol, het is allemaal mogelijk, en zelf te plannen en te boeken op onze website, TaxivervoerHaaglanden.nl.

Metertarieven binnen Den Haag:

Voor 1 tot maximaal 4 personen:

  • Maximum starttarief: 3,60 Euro
  • Maximum kilometertarief: 2,60 Euro
  • Maximum tijdtarief/minuut 0,41 Euro

5 tot maximaal 8 personen:

  • Maximum starttarief: 7,33 Euro
  • Maximum kilometertarief: 3,34 Euro
  • Maximum tijdtarief/minuut 0,49 Euro

Taxi Schiphol Voorburg: Tot slot

Een rit met de taxi hoeft niet duur te zijn, het is echt een misvatting dat een taxirit onbetaalbaar is. En wanneer er bijvoorbeeld geen openbaar vervoer beschikbaar is, en je hebt geen eigen auto, dan is het bestellen van een taxi een heel welkome oplossing. Wij brengen u graag van A naar B en vice versa. Onze taxi’s zijn van alle gemakken voorzien, en onze chauffeurs zijn heel erg klantvriendelijk, en zeer sociaal. Wij wensen u veel plezier in een van onze taxi’s. U zult er geen spijt van krijgen, dat kan ik u garanderen!

en_USEnglish