OVER ONS

Taxi Vervoer Haaglanden is 24/7 bereikbaar, zeven dagen per week. Of u nu een rit naar Schiphol, het café, de dokter, kapper of een verjaardagsfeest nodig heeft, wij regelen het voor u. Uw rit is onze prioriteit, waarbij kwaliteit en service voorop staan, zonder dat dit ten koste gaat van de eerlijke ritprijzen.

TAXI CENTRALE

Taxi Vervoer Haaglanden geniet een uitstekende reputatie dankzij onze service, punctualiteit en beleefde chauffeurs. Ervaar zelf de talloze voordelen en klantvriendelijkheid van onze professioneel opgeleide chauffeurs.

SCHIPHOL TAXI

Heeft u een rit nodig naar Schiphol Airport of een andere luchthaven? Voor slechts €70,- kunt u al naar Schiphol reizen.
Taxi actiesAutoBus
Taxi Den Haag – Schiphol€ 80€ 99
Taxi Schiphol – Den Haag€ 85€ 104
Taxi Den Haag – Rotterdam The Hague Airport€ 50€ 65
Taxi Rotterdam The Hague Airport – Den Haag€ 55€ 70
Taxi Den Haag – Eindhoven Airport€ 220€ 240
Taxi Eindhoven Airport – Den Haag€ 240€ 270

Vastgestelde tarieven

Bij ons kunt u snel en comfortabel reizen naar alle bestemmingen buiten de regio Den Haag, tegen vaste tarieven. Bijvoorbeeld, voor slechts €70,- kunt u met ons al naar Schiphol Airport rijden.

Metertarief:

  • 1 tot maximaal 4 personen
  • Maximum starttarief: € 3.60
  • Maximum kilometertarief: € 2,60
  • Maximum tijdtarief (per minuut): € 0,41

5 tot maximaal 8 personen

  • Maximum starttarief: € 7,33
  • Maximum kilometertarief: € 3,34
  • Maximum tijdtarief (per minuut): € 0,49

ONLINE BETALEN

Wilt u uw ritprijs berekenen en direct online betalen? Dat is mogelijk! U kunt online betalen met iDeal, PayPal en creditcards
5/5

Bij Taxi Vervoer Haaglanden zijn al onze chauffeurs uitstekend opgeleid, professioneel en hebben ze sociale vaardigheden. Dankzij hun jarenlange ervaring zijn ze perfect afgestemd op uw behoeften als klant. Vriendelijkheid en behulpzaamheid spelen hierbij een belangrijke rol. Onze taxi’s zijn luxe uitgerust, zodat u niets tekortkomt. Ze zijn voorzien van lederen bekleding, airconditioning, dvd-installatie, navigatiesysteem en bieden voldoende zitruimte. U kunt altijd plaatsnemen in een schone auto.

 

Onze medewerkers op de taxicentrale zijn intensief getraind in klantvriendelijkheid, planning en kennis van straten, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Het is dan ook geen wonder dat we de favoriete taxicentrale in Den Haag zijn, en dat is om een zeer goede reden!

 

Uw rit is onze prioriteit!

en_USEnglish